Przejdź do treści

Uroczystości rodzinne

Jubileusze rodzinne i zawodowe, zaręczyny, chrzciny, przyjęcia komunijne, spotkania rocznicowe i inne ważne wydarzenia rodzinne w stylowych salach restauracyjnych Pałacu Nowego.

Czasami dla wyjątkowych chwil warto stworzyć nietuzinkową oprawę. Dodajmy, że Pałac Nowy wybudowany został w pierwszej połowie XIX wieku. Klasycystyczną fasadę zaprojektował niemiecki architekt Karol F. Schinkel. Później dobudowano budynek w stylu neobarokowym, salę balową i tarasy ogrodowe.

Rezerwacja uroczystości

Dominika Mirus

+48 519 346 570

dominika.mirus@mck-bydgoszcz.pl

Niepowtarzalna elegancja zabytkowych wnętrz, doskonała kuchnia oraz profesjonalna obsługa są gwarancją niezapomnianej uroczystości, po której można się zrelaksować i wypocząć w kameralnych pokojach gościnnych. Do dyspozycji Gości jest 36-hektarowy park z zabytkową aleją lipową i romantycznym rozarium.

Aleja lipowa. W tle 2 jeziorka.

Śluby

Klasycystyczny Pałac Nowy położony na terenie 36-hektarowego, zabytkowego parku z wijącymi się wśród starodrzewu alejkami, stawami, prastarym szpalerem lip, polanami i rozarium to idealna oprawa ekskluzywnego przyjęcia ślubnego.

Widok zielonej polany. W tle pałac i drzewa.

Majestatyczna, poprzedzona stylowym foyer sala balowa doda stosownego prestiżu tak ważnej uroczystości. Bogate sztukaterie w sali, odrestaurowany drewniany parkiet oraz bezpośrednie wyjście na taras, a z niego – do pałacowego parku, na długo pozostaną w pamięci Państwa Gości.

Doświadczenie i pasja Szefa Kuchni oczarują Nowożeńców i Weselników wyjątkowymi doznaniami kulinarnymi. Do dyspozycji Gości oddajemy komfortowe pokoje, a dla Nowożeńców – nieodpłatny apartament.

Menu weselne I – 290 zł/os.

Zupa

Jedna do wyboru na osobę

Danie główne

Trzy porcje na osobę; 3 mięsa + 1 ryba

Dodatki

Pięć porcji na osobę

Deser

Trzy porcje na osobę

Kolacja zimna

Pięć porcji na osobę

Ciepły posiłek po północy

Jedna porcja na osobę

Napoje

Dodatkowo płatne

Menu weselne II – 320 zł/os.

Zupa

Jedna do wyboru na osobę

Danie główne

Trzy porcje na osobę; 3 mięsa + 1 ryba

Dodatki

Pięć porcji na osobę

Ciasto

Trzy porcje na osobę

Kolacja zimna

Pięć porcji na osobę

Ciepły posiłek po północy

Jedna porcja na osobę

Napoje

Dodatkowo płatne