Nowe menu jesienno-zimowe w Jadalniach Pałacowych

Szanowni Państwo, od 3 października w Jadalniach Pałacowych zagościło nowe menu jesienno-zimowe. Jesień wprowadziła do naszej kuchni bogactwo smaków, aromatów i kolorów, które odnajdą Państwo w starannie skomponowanych daniach.
Na stołach królują tradycyjne sezonowe akcenty – dynia, śliwka i grzyby – podane w eleganckiej, pałacowej odsłonie. Wśród deserów pojawiły się wyjątkowe propozycje: delikatny sernik dyniowy z sosem wiśniowym i nutą palonej czekolady oraz brownie ze śliwką i orzechami, na migdałowej kruszonce z sosem śliwkowym.
Jesień w Ostromecku ma w sobie nutę tajemnicy, dlatego nie zdradzamy całej karty. Zapraszamy do Jadalni Pałacowych, by samemu odkryć nowe smaki i spędzić czas w ciepłej atmosferze pałacowych wnętrz, w otoczeniu jesiennego parku.