Przejdź do treści

Walentynki 14.02.2019

14.02.2019 Minęło

 

 

Specjalnie skomponowane menu walentynkowe obejmuje:

 

Przystawki:

Carpaccio z buraka z sosem żurawinowo-winnym

Tagiatelle z ogórka ? z sosem cytrynowym

Zupy:

Krem z pieczonego buraka z kozim serem 

Szpinakowo-kurkowa

 

Dania główne: 

Gulasz z polędwiczki wieprzowej z zielonymi szparagami i lubczykiem 

Polędwica z dorsza zawinięta w szynkę parmeńską, szpinak baby z fetą i sosem winegret 

 

Deser:

Fondant czekoladowy

Beza z owocami 

Krem mascarpone z akcentem kawy i czekolady

 

Rezerwacje stolików przyjmowane są telefonicznie, pod numerem tel.52-364-64-11,

 oraz przez e-mail: recepcja@palacwostromecku.pl