Przejdź do treści

ŚLEDZIK W PAŁACU NOWYM

05.02.2016 Minęło

Serdecznie zapraszamy na niezapomniany Bal w Pałacu Nowym!

Oprócz muzyki, przy której można doskonale bawić się do białego rana, restauracja pałacowa „Cztery Pory Roku” przygotowała wyśmienite menu:

Przystawka: tatar z pomidora na grzance żytniej

Zupa: ziemniaczana z chipsem bekonowym

Danie główne: zraz po staropolsku z ziemniakami zapieczonymi w rozmarynie i buraczkami

Deser: ptyś z musem mascarpone i owocami

Zakąski: śledź w śmietanie, śledź w buraczkach, rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, rostbef z musem chrzanowym, karkówka ze śliwką, schab z omletem, koreczki bankietowe, pasztet, pieczywo, masło

Napoje: kawa, herbata, woda, soki